top of page

Υπηρεσίες

Six Month Smiles

Το Six Month Smiles αποτελεί μια μοντέρνα εκδόχη ορθοδοντικής θεραπείας ενηλίκων.

Γίνεται χρήση ιδιαίτερων ύλικων και τεχνικών ώστε να μπορέσει η ορθοντική θεραπεία να ταιριάξει στον τρόπο ζωής ενηλίκων ασθενών.

Το Six Month Smiles είναι καινοτόμο γιατι:

*έχει ως μέσο όρο χρόνου θεραπείας τους έξι μήνες

*χρησιμοποιούνται ειδικά διάφανα στηρίγματα και λευκά συρματάκια με αποτέλεσμα να μην διακρίνονται εύκολα

*ασκούνται δυνάμεις χαμηλής έντασης στα δόντια και η θεραπεία διαρκεί λίγο χρόνο με αποτέλεσμα να αυξάνεται η άνεση και υγιεινή

​γίνεται πιο εύκολα

*είναι οικονομικότερη θεραπεία σε σχέση με τα παραδοσιακά σιδεράκια,θεραπείες διάφανων ναρθήκων ή όψεων πορσελάνης

 

 

NTI-tss

Invisalign

Η θεραπεία με Invisalign αποτελείται από μία σειρά διάφανων αφαιρούμενων ναρθήκων οι οποίοι αλλάζονται κάθε δύο εβδομάδες.Κάθε διάφανος νάρθηκας είναι κατασκευασμένος να προσαρμόζει απόλυτα στα δόντια σας και μετακινεί τα δόντια σας λίγο λίγο κάθε εβδομάδα μέχρι να ισιώσουν.

Με τη χρήση ενός ειδικού software μπορείτε να δείτε τις κινήσεις που θα κάνουν τα δόντια σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας πρίν ξεκινήσετε τη θεραπεία σας.Οι νάρθηκές κατασκευάζονται με βάση το σχέδιο θεραπείας το οποίο δημιουργείται με τη βοήθεια αυτού του software.

 

 

 

 

 

 

Sleepwell

Λίγες πληροφορίες για το πως η συσκεύη NTI-tss βοηθά στη μείωση των πονοκεφάλων

 

Η συσκευή NTI-tss βοηθά στη μείωση της έντασης παραφυσικής λειτουργίας του κροταφίτη,μασητήρα και πλάγιου πτερυγοειδούς μυ κατά τη διάρκεια του βρυγμού (τριξίματος δοντιών).
 

Δοκιμάστε μόνοι σας κάνοντας το ακόλουθο τέστ


Πάρτε ένα μολύβι και βάλτε το μεταξύ των πίσω δοντιών σας (τραπεζίτες) και αφού το δαγκώσετε νιώστε τη διόγκωση του κροταφίτη μυ ψηλαφώντας το πλάγιο μέρος του κεφαλιού σας.

Ακολούθως μεταφέρετε το μολύβι μεταξύ των μπροστά δοντιών σας (τομείς) και προσπαθείστε να ψηλαφίσετε το ίδιο σημείο στα πλάγια του κεφαλιου σας.Νιώθετε την διαφορά;

Έρευνες έχουν δείξει ότι η ένταση σύσπασης του κροταφίτη μυ μειώνεται κατά περίπου 70% όταν οι τομείς δεν είναι σε επαφή.

Εάν τρίζετε τα δόντια σας και έχετε πονοκεφάλους η χρήση του νάρθηκα NTI-tss θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη μείωση των πονοκεφάλων και στην αποφυγή αποτριβών στα δόντια σας.
 

Το Sleepwell προλαμβάνει την κίνηση προς τα πίσω της κάτω γνάθου, άρα και της γλώσσας,κατά τη διάρκεια του ύπνου.Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα να αποτρέπεται η φραγή της αεροφόρου οδού και η αναπνοή να γίνεται ανεμπόδιστα.

Το Sleepwell είναι μια συσκευή που κατασκευάζεται από εργαστήριο ειδικά για τον κάθε ασθενή.Έχει κάποια χαρακτηριστικά όπως η μαλακή γόμωση και ελευθερία κινήσεως της κάτω γνάθου που κάνουν την χρήση της και την προσαρμογή σε αυτή πολύ άνετη.

 

 

 

 

 

 

  

QLQW-orange1.jpg
     Εφαρμογές 
          Laser

ClearCorrect

Στο ιατρείο μας γίνεται χρήση διοδικού Laser της QuickLase (UK).

Αποτελεί αναφαίρετο εργαλείο στην καθημερινή οδοντιατρική μας πράξη.

Το χρησιμοποιύμε σε χειρουργεία,για επίτευξη αίμοστασης, κατά τη διάρκεια της περιοδοντικής και ενδοδοντικής θεραπείας.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λεύκανση δοντιών στο ιατρεία όπως και για τον έλεγχο πόνου στην κροταφογναθική άρθρωση (LLLT-Low Level Laser Therapy).

 

 

ClearCorrect είναι μία διάφανη εναλλακτική λύση ορθοδοντικής θεραπείας.

Αποτελείταια από μία σειρά ιδιοκατασκευασμένων διάφανων ναρθήκων που σταδιακά ισιώνουν τα δόντια σας καθώς τους φοράτε.Οι νάρθηκες μετακινούν  τα δόντια λίγο λίγο κάθε φορά.

Πρακτικώς είναι αόρατοι και οι πιο πολλοί ανθρώποι δε θα είναι σε θέση να καταλάβουν ότι τους φοράτε.Έχουν άψογη εφαρμογη με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι πιο άνετη σε σχέση με τα κλασσικά σιδεράκια.Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε ό,τι φαγητό θέλετε γιατί τους αφαιρείτε κατά την διάρκεια των γευμάτων.Επίσης μπορείτε να βουρτσίζεται τα δόντια σας χωρίς προβλήματα.

 

 

Unknown.jpg
Οδοντιατρική
Ελαχίστης
Επέμβασης

Η Οδοντιατρική Ελαχίστης Επέμβασης (Minimally Invasive Dentistry) αποτελεί μία έκφραση της Οδοντιατρικής όπου χρησιμοποιούνται τεχνικές από όλες τις ειδικότητες του επαγγέλματος με σκοπό την διατήρηση ιστών,ή ακόμη καλύτερα την πρόληψη της εμφάνισης νόσου ή τη διακοπή εξέλιξης της νόσου αφαιρώντας και αντικαθιστώντας όσο το δυνατόν λιγότερο οδοντιατρικό ιστό.

Η χράση διάφορων νέων τεχνικών γεφύρωσε το παραδοσιακό χάσμα μεταξύ της πρόληψης και των χειρουργικών θεραπειών.

 

bottom of page